SİYASET

Dursun Ali Yıldız tekrar aday!

AK Parti’de 8’inci olağan kongre süreci devam ediyor. AK Parti’de 2006-2009 yılları arasında Manisa İl Başkanlığı görevi yapan Dursun Ali Yıldız, tekrardan aday olacağını açıkladı.

AK Parti’de 8’inci olağan kongre süreci devam ediyor. AK Parti’de 2006-2009 yılları arasında Manisa İl Başkanlığı görevi yapan Dursun Ali Yıldız, tekrardan aday olacağını açıkladı. 

Yıldız, AK Parti’nin 2023 yılında yapılan genel seçimlerde 7 milletvekili çıkaracak potansiyele sahip olduğunu ama 6 milletvekilinden sadece 4’’ünün kazanabildiğini belirten Yıldız, AK Parti’nin Manisa’da 2 ilçede kazanmasının kabul edilemez  olduğunu vurguladı. 

“Manisa hiçbir zaman solun yeri değildir”

Kayıpları telafi etmek için İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Yıldız;

“Hem genel seçimlerde hem yerel seçimlerde görüyoruz ki büyük kayıplar yaşamışız. Bu kayıpları telafi edebiliriz. Bundan dolayı il başkanlığına aday oldum.  Manisa hiçbir zaman solun yeri değildir, son seçimde bir kazayla sola kaydı. Her zaman sağa sahip bir ildir. Onun için başkan olduğum takdirde ilk seçimlerde aynı başarıyı sağlayacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’da en yüksek oyu almasını sağlayacağız. Cumhurbaşkanımızın başını tekrar öne eğdirmeyeceğiz bunun sözünü veriyorum” dedi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }