ANA MANŞET

Demirci'deki spor kompleksinin ihale tarihi belli oldu

Demirci’de atıl vaziyette kalan çim saha alanına yapılacak spor kompleksinin ihalesinin tarihi belli oldu. Demirci’de Dr. Mehmet Akarsu Mahallesinde bulunan spor salonu ve atıl durumdaki çim sahası Belediye Başkanı Erkan Kara’nın talimatıyla 24 bin metrekarelik bir spor kompleksine dönüştürülecek.

Başkan Kara, spor kenti olarak bilenen Demirci’de gençler için yapılacak olan spor kompleksinin ihalesinin Ekim ayında yapılacağını açıkladı. 
Gençlik ve Spor Bakanlığının destek vereceği dev yatırımın ihalesi 24 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da Demirci Belediyesi tarafından E-ihale olarak yapılacak. 
2 çok amaçlı salon bulunacak


İlçeye yapılacak olan dev spor kompleksinin içinde;
24 Bin 535 metrekare açık alan, Bin 266 metrekare kapalı alana sahip olacak.  Komplekste 2 çok amaçlı saha ( futbol, voleybol, basketbol), 2 toprak tenis kortu, bocce sahaları, ok atış poligonu, kapalı tribün ve soyunma odaları, kapalı antrenman salonu, spor salonu ve atletizim koşu pisti yer alacak.
“Spor aktivitelerinin yanı sıra sosyal tesislerde olacak”
Başkan Kara, projenin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek;
 “Dr. Mehmet Akarsu Mahallemizde bulunan Turgut Özal Spor Kompleksi çim sahası ve alan maalesef yıllardır atıl vaziyette. Bu durumu ortadan kaldıracak ve mahallemiz başta olmak üzere Demirci’mize hizmet verecek spor aktivitelerinin yanı sıra sosyal tesislerinde olacağı yatırım için 24 Ekim 2024 tarihinde ihalesi yapılacak. İlçemize hayırlı olsun “dedi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }