ANA MANŞET

Büyükşehirden şehit ailesine ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehit Jandarma Er Gürcan Karakaya’nın acılı ailesini yalnız bırakmadı. Şehit Gürcan Karakaya’nın babası Şefik Karakaya’nın vefatı sebebiyle aileye taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Şehit Yakınları Ve Gaziler Şube Müdürü Selçuk Yıldız acılı aileye baş sağlığı dileklerini iletti.

19 Temmuz 1994 yılında Çukurca’da şehit olan Jandarma Er Gürcan Karakaya’nın babası Şefik Karakaya vefat etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli’de yaşayan Karakaya ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Şehit Yakınları Ve Gaziler Şube müdürü Selçuk Yıldız Karakaya ailesine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in baş sağlığı dileklerini iletti. Ziyaret sonunda Karakaya ailesine Türk Bayrağı armağan edildi.

Şehide Hizmet İbadettir

Selçuk Yıldız, ’’Şehide hizmet ibadettir şiarıyla, tüm şehit yakınlarına ve gazilere hizmetlerimiz devam edecektir, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak şehadete ermiş kahramanlarımızın ve ailelerinin her zaman yanındayız’’ dedi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }