Yerel

Başkan Zeyrek: Yeni yönetim anlayışını hayata geçirdik

Manisalıların parasıyla yapılan spor tesislerini yeniden vatandaşlara kazandırdıklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, çocukların geleceği için yeni yönetim anlayışını hayata geçirdiklerini vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Yaz Spor Okulları katılım sertifika töreni gerçekleştirdi. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan törene, katılımın yoğun olduğu görüldü. Çocukların gelişmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini söyleyen Ferdi Zeyrek, genç sporcular yetiştirdiklerini kaydetti.

"3 bin 750 öğrenciye burs vereceğiz"

Çocukların yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirmelerini ve aynı zamanda spora teşvik edilmeleri için çok önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Ferdi Zeyrek,

"Çocuklarımızı konuşabilmesi, paylaşma duygusunun pekişmesi, saygıyı ve öz güvenli bireyler olarak yetişmeleri için tüm imkanlarımızla onların yanında olacağımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Bildiğiniz gibi Manisa'da yepyeni bir döneme girdik. Bu yeni dönemle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesinde heyecanlı ve tecrübeli olan arkadaşlarımızdan oluşan yeni bir yönetim anlayışını hayata geçirdik.

Kulübümüzün değerli başkanı ve onun kıymetli yönetimiyle birlikte el ele vererek bu şehrin çocuklarını spora yönelmesini büyükşehir belediye tesislerine en üst düzeyde yararlanmalarını ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlanmayı kendimize görev bildik.

Gösterilen motivasyonun  daha da yükselteceğini yürekten inanıyorum. Bu görevin tamamlanmasıyla birlikte ikinci dönem için de yaklaşık 2 bin öğrencinin kaydının alındığını arkadaşlar paylaştılar. İkinci dönemle birlikte yalnızca yaz döneminde toplam 3 bin 750 çocuğumuza burs vermiş olacağız.

Bildiğiniz gibi Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisalıların parasıyla şehrimize kazandırılan spor tesisleri komik diyebileceğiniz bir ücretle kullanıyordu. Bu adaletsiz tutuma son vererek bu tesislerin burada pırıl pırıl gözlerle bize bakan Manisalı çocukların hizmetine sunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sözümüzün arkasındayız. Söz verdiğimiz gibi ilgili şirketin altyapısındaki çocuklar da bize emanettir. Bunu bir kez daha paylaşmak isterim" diye konuştu. 

 "Spor sadece kazanmak değildir"

Çocukların geleceğin teminatı olduğunu dile getiren Zeyrek, sözlerine şöyle son verdi:

"Kurs süreniz boyunca ilgi duyduğunuz spor branşlarını, deneyime, yeni arkadaşlar edinme ve eğlenerek öğrenme fırsatı bulacaksınız. Bu süreçte disiplinli ve çalışkan antrenörlerinizin dikkatle dinlemeniz ve kendinize güvenmeniz çok önemlidir. Sporun sadece kazanmak olmadığı, aynı zamanda adil uyum ve paylaşma ruhuyla mücadele etmek ve her koşulda centilmen davranmak olduğunu bilmenizi istiyorum.

Bu program Hem bedensel hem de ahlaki açıdan gelişerek geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyeceğinize inanıyorum. Hepinize yaşamınız boyunca başarılar diliyorum. Keyifli, mutlu ve sağlıklı bir yaz tatilimi geçirmenizi temenni ediyorum."
ALİ GÖZEN

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }