ANA MANŞET

Başkan Özalper önceki başkanlarla buluştu

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, partisinin önceki dönem il ve ilçe başkanları ile bir araya geldi.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özlaper önce dönem il ve ilçe başkanları ile Anemon Otel’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya önceki dönem il başkanlığı yapmış kişilerden Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile CHP Manisa önceki dönem Milletvekili ve İl Başkanı Mustafa Erdoğan Yetenç'in de aralarında bulunduğu 29 İl ve İlçe önceki dönem Başkanı katıldı.

“Her biriniz bedel ödedi”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper toplantıda yaptığı konuşmada, "Partimizin çınarları, emektarlarıyla bir arada olmak benim için büyük bir gurur ve mutluluk. Bu mücadele için her biriniz bedel ödediniz, elinizi değil gövdenizi taşın altına koydunuz. Sizlerin yaptığı çalışmalar, bugün Türkiye'nin birinci partisi olmamızdaki zorlu yolun taşlarını döşedi. Her bir başkanımızdan öğreneceğimiz çok şey var. Partimiz yıllarca gereksiz kavgalarla anıldı. Artık yepyeni bir döneme başlıyoruz. Hep birlikte el ele verip Türkiye'nin değişimine tanık oluyoruz. Partimizin çınarlarının tecrübeleri yolumuzu aydınlatacak. Kırılmadan, küsmeden, konuşup anlaşarak, birbirimizi besleyerek iktidara yürüyoruz" dedi.

Manisa’nın önceki dönemlerdeki başkanları CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’e toplantıyı organize ettiği için teşekkür etti.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }