ANA MANŞET

Akhisar’da öğrencilere sıcak dokunuş

Akhisar Belediyesi, sabahın erken saatlerinde okula giden öğrencilerin güne enerjik ve sağlıklı bir başlangıç yapmalarını sağlamak amacıyla sıcak çorba ikramı başlattı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun direktifleriyle başlayan ‘Günaydın Çorbası’ öğrenciler ve veliler tarafından büyük beğeni topladı.

Geleceğimizin mimarı öğrencilere destek olmanın belediyenin öncelikli sorumluluklarından biri olduğunu vurgulayan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ‘Günaydın Çorbası’ dağıtım noktası sayılarının ilerleyen günlerde artacağını müjdeledi.

“ÇOCUKLARIMIZI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Dutlulu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Sabahları okula giden öğrenci kardeşlerimizin içini ısıtmak ve güne zinde başlamalarını sağlamak için sıcak çorba ikram ettik. Afiyet olsun. Aydınlık geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Akhisar Belediyesi olarak, bu tür sosyal projelerle çocuklarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Hepinize derslerinizde zihin açıklığı dilerim.”

Sıcak çorba ikramı, sabah saatlerinde okula giden çocukların içini ısıtırken, veliler de belediyenin bu sosyal destek projesinden oldukça memnun kaldı. Öğrenciler, soğuk havalarda böyle bir ikramla karşılaştıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, çorba ikramının kış ayı boyunca devam edeceği bildirildi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }