Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı
Manisa ve 5 ilde yapılan Paralel Yapı operasyonunda gözaltına alınan İstihbarat Şube Müdürü M.D'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Manisa merkezli 5 ilde "Paralel Devlet Yapılanması"na yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen, aralarından İstihbarat Şube Müdürü M.D'nin de bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

 Operasyon kapsamında gözaltına alınan, daha önce Manisa'da görev yapmış eski İstihbarat Şube Müdürü M.D. ile şube müdürü O.K, emniyet personeli H.D, B.K. ve R.Ö, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bir kişiye adli kontrol

Şube müdürü O.K. savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı, diğer 4 emniyet görevlisi tutuklama talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Zanlılardan, H.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı  eski İstihbarat Şube Müdürü M.D. ile B.K. ve R.Ö. tutuklandı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde emniyetteki usulsüz dinlemelerle ilişkin, Manisa, Afyonkarahisar, Kastamonu, Konya ve Ankara'da "Paralel Devlet Yapılanması"na yönelik düzenlenen operasyonda eski İstihbarat Şube Müdürü M.D, şube müdürü O.K, emniyet personeli H.D, B.K. ve R.Ö. gözaltına alınmıştı.

Şüpheliler hakkında, "Paralel Devlet Yapılanması" içerisinde faaliyet göstererek "usulsüz dinleme, görevi kötüye kullanma, evrakta sahtecilik, iftira, özel hayatın gizliliğinin ihlali, kişisel verileri usulsüz ele geçirme ve depolama" suçlarını işledikleri iddia edilmişti.

Editör: TE Bilisim