Ege Üniversitesi’nde ülkücü gençlik temsilcisi Fırat Çakıroğlu kardeşimizin bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilmesini kabul edemiyoruz. Türkiye’nin sayılı üniversiteleri arasında yer alan, Ege’nin göbeğinde yaşanan bu olay göstermiştir ki AKP’nin yanlış politikalarından yüz bulan terör örgütü mensupları, çözüm sürecini de bahane ederek, artık şehirlerimizde hatta öğrencilerimizin ilim yuvalarında olaylar çıkarmaya başlamıştır.

 

Şehit edilen Fırat’ımızın tek suçu Vatanını, Milletini, Bayrağını sevmesi midir? Her defasında Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına aldığını söyleyen, ağzına Türk kelimesi almayan Sayın Cumhurbaşkanı bilmelidir ki artık sabırlar taşmıştır. Terör örgütüyle yapılan pazarlıklar, adına çözüm denilen bu saçmalıklar artık son bulmalı ve Türk Milleti’ne büyük acılar yaşatan teröristler hak ettikleri cezaları almalıdır.

 

Şu unutulmamalıdır ki ülkenin bekası ve selameti için sabır ve sükûtu şiar edinen Ülkücüler, fırtına öncesi sessizliği de daima içlerinde barındırmaktadırlar. Terör örgütü uzantılarına sözde mahkeme kuracak kadar yüz veren, kampüslerin terör kampı haline getirilmesine izin verenler, terör örgütü ile aynı safı paylaşanlar, elbet bir gün cezalarını çekeceklerdir.

 

Ayrıca yaşanan bu olayın sağcı-solcu çatışması olarak gösterilmesine halkımız gösterdiği tepkiyle gereken cevabı vermiş, bölücü terör örgütü karşısında Türk Milleti bir kez daha dik duruşunu göstermiştir.

 

Öncelikle şunu önemle belirtmeliyim ki; Fırat Çakıroğlu Karşıt görüşlü değil Bölücü teröristler tarafından şehit edilmiştir.! Yaşanılanlar yandaş havuz medyasının her fırsatta kullandığı "karşıt görüş" gibi dar bir kalıba sığmaz, sığdırılamaz..!!!

 

Karşıt görüş kalıbı ile olayın vahimliği örtülmeye çalışılmaktadır. pkk bir siyasi görüş değil, bölücü terör örgütüdür. Fırat kardeşimiz bu örgütü sempatizanları tarafından şehit edilmiştir. Terör örgütü yine masum bir cana kıymıştır. Ancak özellikle ulusal basında karşıt görüşlü öğrenciler kalıpları kullanılarak adeta tek elden çıkma haberler ile Türk milletinin olayın iç yüzünü öğrenmesinin önü kesilmiş Fırat Çakıroğlu'nun katillerinin pkklılar olduğu gizlenmeye çalışılmıştır.

 

Özgür Özel, öncelik Manisa’nın vatandaşı dedi Özgür Özel, öncelik Manisa’nın vatandaşı dedi

Ege Üniversitesi’nde süren bölücü tehdide rağmen emniyet tedbirlerini almayan, Ülküdaşımızın ağır yaralanmasından sonra ambulansın zamanında gelmesini sağlamayan veya sağlayamayan kim varsa akan kanda payı vardır.

 

Fırat Çakıroğlu, Başbuğ Alparslan Türkeş'in; "Gençler hepiniz birer Türk Bayrağı’sınız Bayrağı yere düşürmeyin lekelemeyin kirletmeyin" sözünü destur almış ve bu uğurda can vermiştir.

Şunu belirtmek isterim ki Milliyetçi Hareket Partisi şehidinin hakkını ve hukukunu sonuna kadar savunacak, duygusal taşkınlık, kontrolsüz nefret ve anlık tepkilerle hıyanetten nemalananların ekmeğine yağ sürmeyecektir.

Türk Milleti bu acıyı içine atmayacak, elbette günü ve zamanı geldiğinde hesabını eli kanlı canilerden ve ihanet ortaklarından mutlaka soracaktır. Milliyetçi-Ülkücü camiamızın başı sağ olsun. Şehit olan Fırat kardeşimizin mekânı cennet olsun. Allah geride kalan ailesine ve Ülkücü camiaya sabırlar versin.

 

Bizler Ülkücü hareket olarak bu güzel vatanımızı asla böldürmeyeceğiz. Hainlerden mutlaka hesap soracağız. Sokaklarda ve okullarda kin kusmayı sürdüren bölücü terör örgütü üyeleri bilmelidir ki bir ölür, bin diriliriz… NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

 

Editör: TE Bilisim