En dayanıklı atlar 120 km’lik parkurda yarıştı En dayanıklı atlar 120 km’lik parkurda yarıştı

TFF 1. Lig’de mücadele eden Manisaspor 19 Mayıs Stadı’nda 9. haftada karşılaşacağı Sivasspor maçı öncesi taraftarlar eylem yaptı. Manisa Şehzadeler İlçesi 15 temmuz demokrasi Meydanı’nda toplanan 1965 Manisaspor Taraftarları Derneği üyesi taraftarlar, yönetim istifa çağrısında bulundular. Yaklaşık 500 kişilik taraftar gurubu, ‘Mergen Gider Biz kalırız, Biz Manisasporluyuz’ ‘Yönetim, Mergen İstifa’ sloganı attılar.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanan taraftarların eylemine CHP Genel başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP İl Başkanı Halil Tokul’de katılarak destek verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bingöl, taraftarlarla birlikte ‘Siyah-Beyaz, En Büyük Manisaspor’ sloganları attı. CHP’li Bingöl daha sonra partililer ile birlikte eylemden ayrıldı.

Toplanan taraftarlar adına açıklamada bulunan 1965 Manisaspor taraftarları Derneği Başkanı Altın Çakıcı, Manisaspor yönetiminin şeffaf olmadığını ve bu nedenle kulübün kötü yönetildiğini ifade etti. Dernek Başkanı Çakıcı yaptığı açıklamada, “Bizim tek amacımız Manisaspor. Hepimiz Manisasporluyuz. Herkesin Manisasporlu olmasını öğretmen için buralara geldik. Bir şehir takımına sahip çıkması için meydanlara çıktık. Manisaspor’un doğru yönetilmediğini düşünüyoruz. Manisaspor’da şeffaflık yok diktatörlük var. Bir kişinin tek başına bir kulübü yönetmesini istemiyoruz. Herşeyin taraftarlar ve şehir ile paylaşılmasını istiyoruz. Kimseye kredi çekmeyin, para bulmayın demiyoruz. Parayı bulun borçları ödeyin canımızı yesinler. Ama neyin nereye gittiğini bize açıklayın. Bu kulübün kötü gidişine birlikte son verelim. Bileti 15 TL yaparak taraftarını stada sokmamak gibi düşüncesi olan bir yönetimi asla istemiyoruz. Bileti 100 bin TL De 500 bin TL’de yapsalar biz bu stada gireceğiz. Bu kulübün sahibi taraftarlardır. Yönetim başkan geçicidir. Taraftarlardan gizli bir şey yapılamaz. Taraftarların tesislere ve stada girmesini zorlaştıramazsınız. Geliş amaçları taraftarlara ve şehre hizmet etmektir. Atıkları adımı taraftara göre yapsınlar. Eğer yapamıyorlarsa istifa etsinler. Biz bırakırsa kim yapacak diyorsanız. Ben yapacağım, taraftarlar yapacak’’ diye konuştu.

Manisaspor Kulübü’nde geçtiğimiz haftalar içerisinde Basın Sözcülüğü’nden istifa eden Yunus Emre Şahin’de eyleme katıldı. Şahin, kulübün kötü yönetildiğini dile getirerek Manisaspor Kulübü yönetiminden de istifa ettiğini açıkladı. Açıklamaların ardından 500 kişilik taraftar grubu sloganlar atarak Manisaspor-Sivasspor maçının oynanacağı Manisa 19 Mayıs Stadı’na yürüdü.

MANISA/DHA :  MANISASPOR-SIVASSPOR MACI ONCESI 1965 MANISASSPOR TARAFTARLARI DERNEGI UYESI TARAFTARLAR 15 TEMMUZ DEMOKRASI MEYDANI'NDA EYLEM YAPARAK KULUP YONETIMINI ISTIFAYA CAGIRDI.  (FOTO:ILKER KILICASLAN/MANISA,DHA) MANISA/DHA :  MANISASPOR-SIVASSPOR MACI ONCESI 1965 MANISASSPOR TARAFTARLARI DERNEGI UYESI TARAFTARLAR 15 TEMMUZ DEMOKRASI MEYDANI'NDA EYLEM YAPARAK KULUP YONETIMINI ISTIFAYA CAGIRDI.  (FOTO:ILKER KILICASLAN/MANISA,DHA) MANISA/DHA :  MANISASPOR-SIVASSPOR MACI ONCESI 1965 MANISASSPOR TARAFTARLARI DERNEGI UYESI TARAFTARLAR 15 TEMMUZ DEMOKRASI MEYDANI'NDA EYLEM YAPARAK KULUP YONETIMINI ISTIFAYA CAGIRDI.  (FOTO:ILKER KILICASLAN/MANISA,DHA) MANISA/DHA :  MANISASPOR-SIVASSPOR MACI ONCESI 1965 MANISASSPOR TARAFTARLARI DERNEGI UYESI TARAFTARLAR 15 TEMMUZ DEMOKRASI MEYDANI'NDA EYLEM YAPARAK KULUP YONETIMINI ISTIFAYA CAGIRDI. YELEME CHP GENEL BASKAN YARDIMCISI TEKIN BINGOL'DE(ORTADA) KATILARAK DESTEK VERDI.  (FOTO:ILKER KILICASLAN/MANISA,DHA)

Editör: TE Bilisim