TFF 1. Lig'de üst üste Mersin İdman Yurdu ve Samsunspor'u yenerek kümede kalma yolunda avantaj yakalayan Manisaspor, yarın geçen haftayı mağlubiyetle kapatan Denizlispor'u konuk edecek. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak Ege derbisinde Bahattin Şimşek düdük çalacak. Ev sahibi ekipte cezalı Ümit ile sakat Hüseyin forma giyemeyecek. Konuk Denizlispor'da ise sarı kart cezalısı Moritz ve sakat Alperen görev yapamayacak. TRT Türk'ten yayınlanacak karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı alt tribün ve Tarzanlar Ömer Şahmalı tribünü 1, kale arkası 10, VIP tribün de 15 TL olarak belirlendi.

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Denizlispor'u yenerek 3'te 3 yapacaklarını iddia etti. Maçtan galibiyetle ayrılarak rahatlayacaklarını ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp istediğimiz skoru alacağız" yorumunu yaptı. Dnizlispor'da istifa eden Teknik Direktör Ali Tandoğan'ın yerine takımı kimin sahaya çıkaracağı ise netleşmedi. Başkan Süleyman Urkay, "UEFA pro lisansı bulunan bir teknik adam arayoruz. Sorunu çözeceğiz" dedi. Sezonun ilk yarısında Manisaspor, Denizlispor'u deplasmanda 2-1 yenmeyi başarmıştı.

MANİSASPOR

İsmail Şahmalı - Mikic, Erman, Dimov, Ufuk, Umut, Metin, Bilal, İsmail Haktan, Gökhan, Bahattin

Tofaş - Lenovo Tenerıfe BCL Çeyrek Final 2. maçı bı̇letlerı̇ satışta Tofaş - Lenovo Tenerıfe BCL Çeyrek Final 2. maçı bı̇letlerı̇ satışta

DENİZLİSPOR

Asil Kaan - Taşkın, Ömeralp, Cenk, Keremcan, Kappel, Burak, Sankoh, Ziya, Barış, Yasin

Editör: TE Bilisim