Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nun Lideri Jeopark Kula Belediyespor, ligin 17. hafta karşılaşmasında kendi evinde Ziraat Bankası Spor’u ağırladı. Rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçen Jeopark Kula Belediyespor, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet daha kazandı.

Voleybol: AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley Dörtlü Final Voleybol: AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley Dörtlü Final

Jeopark Kula Belediyespor, Kula Kapalı Spor Salonu’nda ligin 17. haftasında ligin üçüncü sırasında yer alan Ziraat Bankası Spor’la karşılaştı. Karşılaşmayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, Dokumacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Fehmi Yıldırım, kurum müdürleri ve birçok Kulalı voleybolsever izledi.

Kula’nın Efelerinden 16. Galibiyet

Ziraat Bankası’nı 3-0’lık rahat bir galibiyetle geçen Jeopark Kula Belediyespor, galibiyet sayısını 16 maça çıkardı. Bu sezon Efeler Ligine yükselme parolasıyla yola çıkan Jeopark Kula Belediyespor, aldığı galibiyetle en yakın takipçisi Düzce Belediyespor’la arasındaki 8 puanlık farkı korudu. Ziraat Bankası karşısında ilk seti 25-21’lik skorla kazanan lider, mücadelenin ikinci setinde de istikrarlı oyununu sürdürerek 25- 17’lik set skoruyla durumu 2-0 yaptı. Son seti de 25-14 kazanan Jeopark Kula Belediyespor maçı 3-0 kazandı. Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligdeki puanını 46’ya çıkartarak liderliğini sürdürdü. Başkan Tosun, “Efeler Ligi’ne Çıkacağımıza İnancımız Tam’’ Ligde yakalanan galibiyet serisinden dolayı mutlu olduklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Jeopark Kula Belediyespor voleybol takımımız geleneksel hale getirdiği galibiyetle bizleri sevindirdi. Voleybol takımımızın ligdeki liderliğini sezon sonuna kadar koruyarak şampiyon olacağına yürekten inanıyoruz.  Bu başarılı sonuçların alınmasında yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim