Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da geçen sezon takımının en fazla forma giyen ismi olan Caner Osmanpaşa, bu sezon da istikrarını sürdürüyor. İlk 10 haftalık süreçte 16 takımdan 31 futbolcunun tüm maçlarda doksanar dakika sahada kaldığı Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'da Caner Osmanpaşa da bu oyunculardan biri oldu.

İzmir'de taraftarlar Karşıyaka Stadı için miting yaptı İzmir'de taraftarlar Karşıyaka Stadı için miting yaptı

"Gol ürettikçe daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz"

Caner Osmanpaşa, yaptığı açıklamada, iyi başladıkları geçen sezonun aksine bu sene istedikleri sonuçları alamadıklarını kaydetti. Kötü sonuçların morallerini etkilediğini belirten Caner, şöyle konuştu: "Kötü başlayınca ister istemez ne kadar profesyonel olsak da stres oluyor. Bu sene şansımız da yok. İlk 10 haftaya baktığımız zaman bir gol sıkıntımız var. Son iki maçta kalemizde fazla gol gördük. İnşallah düzelir, zaten futbolcular olarak düzeleceğine inanıyoruz. Gol ürettikçe daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyoruz."

"En az 20 puan barajını geçmemiz gerekiyor"

Caner Osmanpaşa, ilk 10 haftalık süreçte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Trabzonspor'la da karşılaştıklarını hatırlatarak, "Ligin ilk bölümünde 6 maç daha oynayacağız. Lig araya girmeden önceki 6 haftada alacağımız sonuçlarla en az 20 puan barajını geçmemiz gerekiyor." dedi.

Editör: TE Bilisim