TÜRK milletinin şanlı tarihlerinden bir tanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yılı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir program hazırlandı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleşecek olan program hakkında bilgi veren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, kahramanlık türküleri ve drama gösterilerinden oluşan programa tüm Manisalıları davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı işbirliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir program hazırlandı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan programda Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu drama gösterisi sergilerken, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı ise seslendireceği kahramanlık türküleriyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesini bir kez daha yaşatacak.

Kurtuluş Mücadelesi Yaşatılacak

Gerçekleşecek olan program hakkında bilgi veren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Hain terör saldırıları sonucu onlarca kahraman evladımızı şehit verdik. Yaşanan bu olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Bu açıdan ülkemizin geçtiği hassas dönem dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yılı dolayısıyla düzenlediğimiz programlarda değişiklikte bulunduk. Eğlenceye yönelik programlar yerine Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatromuz ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuarımızın işbirliğiyle hazırlanan programda Manisalılara, Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesini drama gösterisi ve kahramanlık türküleriyle dile getireceğiz” diye konuştu. Ustamehmehtoğlu sözlerine son verirken 30 Ağustos Pazar günü saat 20:30’da gerçekleşecek olan programa tüm Manisalıları davet etti.

Editör: TE Bilisim