Sabah, Yeni Asır, Takvim gazetelerinin yanı sıra ATV ve A Haber kanallarını da bünyesinde barındıran Turkuaz Medya Grubu Ege Temsilcisi Hüseyin Kocabıyık ve gazeteciler Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti. Kocabıyık, Başkan Çerçi’nin yaptığı hizmetlerle kısa sürede dikkat çektiğini söyledi.

Yeni Asır Bölge Haberler Müdürü Ali Kayadibi, abone sorumlusu Necmettin Gülak ve Yeni Asır Gazetesi Manisa Temsilcisi Ali Filizkan da ziyarette hazır bulundu.

Yunusemre Belediyesi’nin başarılı çalışmalar yaptığını ifade eden Turkuaz Medya Grubu Ege Temsilcisi Hüseyin Kocabıyık, “Sayın Mehmet Çerçi’nin iki dönem milletvekilliği yapmış olması ciddi bir avantaj. Tecrübelerini aktaracağına inanıyorum. Zaten ilk birkaç ayda bunu gösterdi. Yeni kurulmuş bir belediye. Kolay değil, her şey sıfırdan oluşuyor. Tabi belediye başkanlığı çok farklı bir görev. Burada doğru işler yaparak arkanızda çok güzel eserler bırakabilirsiniz. Yapılan eserler dikkat çekici. Ben Sayın Çerçi’nin bunu başaracağına inanıyorum” diye konuştu.

Yeni Asır Bölge Haberler Müdürü Ali Kayadibi de Yunusemre Belediyesi’nin başarılı çalışmalarla adından söz ettirdiğini söyledi.

Başkan Mehmet Çerçi ise Yeni Asır Gazetesi’nin çok köklü bir gazete olduğunu hatırlatarak, “Yeni Asır Gazetesi’nin 20.kuruluş yıldönümüne katılarak, sevincinizi paylaştık. Yayın organlarınızı yakından takip ediyorum. Çok önemli sorunların çözümüne katkı sağlıyorsunuz. Gazetecilik toplumsal sorumluluk gerektiren ağır bir görev. Bu görevin altından başarıyla kalkıyorsunuz. Sizin şahsınızda tüm Yeni Asır çalışanları ve Turkuaz gurubundaki yayın kurumlarını kutluyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim