MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi ilçe ziyaretinde esnaf gezisi yaptı, vatandaşlarla selamlaştı. Gittiği her bölgede büyük ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, Selendi’de sevgiyle ağırlandı. Selendi’ye güzel hizmetleri kazandırmak için çalışma yaptıklarını belirten Başkan Ergün, bir yandan hizmet yaparken, diğer taraftan da vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinlediklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi’de Perşembe Pazarı ve çarşı esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Başkan Ergün’ün Selendi ilçesindeki esnaf gezisine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz ve MHP İl Başkanı Tanju Balatlı da eşlik etti.

Esnafa hayırlı işler

Yüzlerce esnaf ve vatandaşla tek tek el sıkışan ve sohbet eden Başkan Ergün’e Selendililer de sıcak ilgi gösterdi. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmeyen Başkan Ergün, Selendi’ye güzel hizmetleri kazandırmak için çalışma yaptıklarını, bunun dışında bulduğu zamanı da vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendirdiğini söyledi. Selendililere gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür eden Başkan Ergün, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim