MANİSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Ayakkabıcılar Sitesi esnafının Türk bayrağı talebini geri çevirmedi. Son günlerde artan terör olaylarına tepki olarak işyerleri bayraklarla süslemek isteyen site yönetimine Zabıta Daire Başkanlığı’nca 200 adet Türk Bayrağı hediye edildi.

Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası, Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Ayakkabıcılar Sitesi’ndeki işyerlerine asılmak üzere Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’ndan Türk Bayrağı talep etti. Kendilerine iletilen talebi geri çevirmeyen Zabıta ekipleri, 200 adet Türk Bayrağı’nı Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Bayram Tokgöz’e teslim etti. Bayrak tesliminde Zabıta Şube Müdürü Mustafa Duman, Güvenlik Şube Müdürü Kemal Kaplan ve Zabıta Amiri Ahmet Geren hazır bulundu. Zabıta Şube Müdürü Mustafa Duman, gösterdikleri duyarlılık ve hassasiyet nedeniyle Ayakkabıcılar Esnaf Odası yönetimine ve esnafına teşekkür etti.

Büyükşehir’e teşekkür

Bayrak taleplerinin anında yanıt bulmasından dolayı memnuniyetini ifade eden Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Bayram Tokgöz de, “Son günlerde artan terör olaylarına karşı işyerlerimizi bayraklarla donatmak istedik. Zabıta Daire Başkanlığımızdan bayrak talebinde bulunduk. Onlar da sağ olsun bu talebimize anında yanıt verdi. Gösterdikleri yakınlık ve hassasiyetleri nedeniyle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere Zabıta Daire Başkanımız Aydoğan İra ve tüm zabıta teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi. Tokgöz daha sonra kendisine teslim edilen Türk Bayraklarını esnaflara dağıttı.

Editör: TE Bilisim