Manisa Şehzadeler ilçesi Bayındırlık mahallesindeki evinden kayıplara karışan 5 yaşındaki Ömer Yıldırım’ı bulmak için polis ve akut seferber oldu. Mevlevihane yolu üzerinde bulunan Ahlatı çeşmesinden başlayan arama Spil eteklerinin ormanlık bölgesine kadar uzanıyor.

    Ömer’in ailesi çocuklarını bir süre komşularında aradı bulamayınca bu kez saat:21:35’de polise başvurdu.

   Polis birimleri ailenin verdiği eşkal doğrultusunda Bayındırlık, Kocatepe,İsakçelebi mahallelerinde geniş çaplı aramada bulundu.Sonuca ulaşamayan polis güzergahını Spil eteklerine yönlendirmekte karar kıldı.Bu kez de Akut’tan 15 kişilik arama kurtarma ekibi istedi.

İYİ Parti’nin uyuşturucu ticaretinin siyasi bağlantıları araştırılsın önergesi Meclis’te reddedildi İYİ Parti’nin uyuşturucu ticaretinin siyasi bağlantıları araştırılsın önergesi Meclis’te reddedildi

   Akut-Polis kendilerine verilen sarışın,5 yaşlarında, kahverengi kazaklı, kot pantolonlu Ömer Yıldırım’ı bulmak için Spil’in ormanlık alanına yayıldılar.

  Bu arada da Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ise araziyi iyi tanıyan Özel Hareket Timlerini de devreye soktu. Yaklaşık 8 saatlik aramanın ardından minik Ömer, evlerinin yakınındaki kullanılmayan bir evde bulundu.

Editör: TE Bilisim