Tırmanma sırası Kocaeli Kartepe'de Tırmanma sırası Kocaeli Kartepe'de
Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Antalya kampının son gününde yaptığı açıklamada transfer yasağının kalkması durumu olsa bile transfer yapmayacaklarını söyledi.
Teknik Direktör Taner Taşkın, Antalya kampının son gününde değerlendirmelerde bulundu. Taşkın, 16 Ocak Cumartesi günü yapacakları antrenman ile Antalya kampını tamamlayacaklarını belirterek, “Gayet verimli bir kamp dönemi geçirdik. Artık tamamen Kartalspor maçına odaklandık. Rakibimizin transfer yasağı kalktı ve yapacakları yeni transferlerle daha da güçlü bir ekip haline gelebilecekler. Bu maçla birlikte ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İki taraf içinde zor bir karşılaşma olacak. Sezonun ikinci yarısı her takım için zor geçecek.  Ama bende oyuncu grubuma sonunda kadar güveniyorum.” dedi.
Taşkın, ikinci yarı için ise transfer konusunu tamamen kapattıklarını ifade ederek, “İkinci devreyle ilgili oyuncu talebim kesinlikle olmayacak. 23 kişilik oyuncu grubumla kader birliği yaparak 17 haftayı tamamlayacağız. Eğer bir şampiyonluk gelecekse karakterli 23 oyuncum bunu tamamen hak edecektir.  Transfer yapmak demek iyi olacaksın, şampiyon olacaksın anlamına gelmiyor. Yapacağınız transferin tutmaması, uyum sağlayamaması gibi bir durumda söz konusu olabiliyor. Transfer yasağımız kalksa dahi transfer yapmayacağız. Sezon içinde yaşanabilecek sakatlıkları, cezaları kendi içimizde tolere edeceğiz. Biz içimizde Sercan Türkeri’nin takımla birlikte çalışmalarda yer almasını, genç futbolcularımız Alper Mete’yi ve Sefa Küpeli’yi, Hasan Ahmet Sari’nin sakatlıktan dönmesini yeni birer transfer olarak göreceğiz. Sezonun ikinci yarısı herkes için hayırlı olsun.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim