Yunusemre Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü “Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor” projesi kapsamında yüzme sporu yapacak olan öğrencilere malzeme dağıtımı gerçekleştirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen dağıtım törenine, Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, yüzücüler ve hocaları katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şaver Yüksel, belediye olarak spora önem verdiklerini vurgulayarak, “Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor projesi kapsamında yüzme eğitimi alacak olan öğrencilerimize malzeme dağıtımı gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Çerçi, spora çok önem veriyor. Geleceğin nesilleri olarak gördüğümüz çocuklarımıza yüzme öğretmek ve sporu sevdirmek için belediye olarak gereken bütün desteği vereceğiz” dedi.

“YUNUSEMRE BELEDİYESİ İLE ORTAK PROJELER DEVAM EDECEK”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman da çocukların yüzme eğitimi almaları için malzeme dağıtımı yaptıklarını vurgulayarak “Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor projesi kapsamında bugün öğrencilerimize malzeme olarak tişört, şort, bone, şapka, mayo malzemeleri dağıtıldı. Yunusemre Belediyemiz Çocuklarımız Yarınlara Yüzüyor projesine ulaşım ve malzeme konusunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizlerde tesis ve antrenörler konusunda yardımcı olduk. Yunusemre Belediyemiz ile ortak projelerimiz devam edecek.” diye konuştu.

Yüzme eğitimi alacak olan sporculardan Yusuf Taşçı ise arkadaşları ile yüzmek için malzeme aldıklarını vurgulayarak “Yüzme öğreneceğiz ve güzel geçecek. Arkadaşlarımız ile birlikte yüzme sporunu gerçekleştireceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ederim.”şeklinde konuştu.

Futbol: Trendyol 1. Lig Futbol: Trendyol 1. Lig

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5)

Editör: TE Bilisim