Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta gözler yarın Manisa'da olacak. Lider Manisaspor ile üst sıraları hedefleyen Aydınspor 1923, 19 Mayıs Stadı'nda kozlarını paylaşacak.
Hakem Emre Malok'un düdük çalacağı zorlu randevu saat 13.30'da başlayacak. Ev sahibi Manisaspor'da cezalı olan Savaş takımdaki yerini alamayacak. Aydın temsilcisinde ise sakatlığı devam eden golcü Serdar takım arkadaşlarını yalnız bırakacak, ağrıları bulunan kaleci Evren'in ise durumu maç saatinde netleşecek. Manisaspor ve Aydınspor 1923'lü futbolseverler karşılaşmayı 6 TL karşılığında izleyebilecek. 28 puanla zirvede bulunan Manisaspor'da teknik direktör Taner Taşkın, en yakın takipçileri Ankaragücü'nün 5 puan önünde yer aldıklarını hatırlatarak, "Taraftarımızdan stadı doldurmalarını bekliyoruz. Zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacağız. Rakibimizi yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşacağız" dedi. Aydınspor 1923'ün başında çıktığı 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan teknik direktörü Tolga Doğantez ise, "Sahada ne yaptığını iyi bilen bir takım görüntüsü vereceğiz. Manisa'yı deplasmanda yenersek yarışta iddiamızı yukarılara çekeceğiz" yorumunu yaptı. MUHTEMEL KADROLAR Karşılaşmaya Manisaspor'un Bayram - Onur, Berk, Ümit Yasin, Nuri, Hakan Turan, Barbaros, Metin, Timur, Ozan, Bahattin ilk onbiriyle, Aydınspor 1923'ün ise Ulaş - Erdi, Mehmet Murat, Mehmet Gürkan, Mehmet Bektaş, Serhat, Ramazan, Seçkin, Samet Göker, Samet Yeniceli, Mehmet Uğur kadrosuyla çıkması bekleniyor.
 

Editör: TE Bilisim