Manisa Büyükşehir Belediyespor’da futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri, Necati Pınar’ın işletmeciliğini yaptığı Salihli Divan Lokantası’nın konuğu oldu. Kulüp Başkanı Cenk Ergün’ün de katıldığı yemekte, işletme sahibi Pınar, yeşil-beyazlılara Soma Sotes maçında başarılar diledi. Grupta 6 puan farkla liderlik koltuğunda bulunduklarını hatırlatan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, “Bu hafta zor bir deplasmana gidiyoruz. Artık telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Soma deplasmanından üç puanla ayrılarak rakiplerimizle aramızdaki puan farkını korumak istiyoruz. Bu zorlu süreçte bizlere her zaman destek veren esnaflarımıza ve bizi konuk eden Necati kardeşimize teşekkür ediyorum” dedi. Taraftarlara da seslenen Ergün, “Taraftarlarımız Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada bizi yalnız bırakmasın. Maça gelmek isteyen taraftarlarımız için Pazar günü saat 10.00’da Kültür Sitesi önünden ücretsiz otobüs kaldırıyoruz” şeklinde konuştu.

Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi

Lider Esnaf Sofrasında (1) Lider Esnaf Sofrasında (2) Lider Esnaf Sofrasında (3) Lider Esnaf Sofrasında (4) Lider Esnaf Sofrasında (5) Lider Esnaf Sofrasında (6)

Editör: TE Bilisim