Dünya şampiyonu pilottan istikrarlı mücadele! Dünya şampiyonu pilottan istikrarlı mücadele!

Jeopark Kula Belediyespor, Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu 16. Hafta karşılaşmasında İstanbul deplasmanında İstanbul Büyükşehir Belediye’nin konuğu oldu. Müsabakadan 3-1 galip ayrılan Jeopark Kula Belediyespor, ligde liderliğini sürdürüyor.

Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, İstanbul Haldun Alagaş Voleybol Salonu’nda ligin 16. haftasında ligin güçlü ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la karşılaştı. Müsabakayı Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ve İstanbul’da yaşayan Kulalı taraftarlar izledi. Kula’nın Efeleri 12 Maçtır Yenilmiyor

İstanbul deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönen Jeopark Kula Belediyespor, galibiyet serisini 12 maça çıkardı. Kula’nın Efeleri, ligde sadece 1 mağlubiyet görürken çıktığı diğer 15 maçı kazanmayı bildi. Bu sezon voleybol severlerin ilgiyle takip ettiği Jeopark Kula Belediyespor’un, en yakın takipçisiyle arasında 8 puan fark bulunuyor.  İstanbul deplasmanında ilk seti 12-25’lik skorla kazanan Filenin Lideri, mücadelenin ikinci setinde de istikrarlı oyununu sürdürerek 16- 25’lik set skoruyla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette oyuna ortak olan rakip ekip, seti 25-22 kazanarak durumu 2-1’e getirdi.  Son sette rakibini 21-25 ile geçen Jeopark Kula Belediyespor maçı 3-1 kazandı. Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligdeki puanını 43’e çıkartarak liderliğini korudu. Başkan Tosun, “Şampiyonluğa İnanıyoruz’’ Ligde üst üste alınan başarılı sonuçlardan dolayı mutlu olduklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Jeopark Kula Belediyespor voleybol takımımız her zaman olduğu gibi bizleri aldığı galibiyetle sevindirdi. Voleybol takımımızın ligdeki liderliğini sezon sonuna kadar koruyarak şampiyon olacağına yürekten inanıyoruz.  Bu başarılı sonuçların alınmasında yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim