ÖZEL HABER: Coşkun KÖKÖZ
Manisaspor'da ilk etap sona ererken futbolcular bayram iznine çıktı. Kartepe kampında arkadaşlığın tavan yaptığı siyah-beyazlılar yeni sezon öncesi rakiplerine göndermede bulundu. Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar, Kartepe kampında oyuncularını daha yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirterek, "Verimli bir ilk etap geçirdik. İkinci etap daha da verimli geçecek. Oynayacağımız hazırlık maçlarında da son durumumuzu göreceğiz. Bizim açımızdan her şey güzel geçiyor" dedi. 
Takım olma yolunda önemli adımlar attıklarının altını çizen Karapınar, "Kadroya katılan yeni isimler uyum sorunu yaşamadı. Değişime giden bir takımız ancak PTT 1.Ligi'nin yine iddialı ekiplerinden biri olacağız. Birçok oyuncumuz takımdan ayrılmış olabilir ancak yeni kadromuzla bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum" diye konuştu.
Kamp dönemini değerlendiren Başkan Abdullah Mergen ise, “Aile ortamı içinde güzel bir kamp dönemi geçirdik. Yeni oyuncularımız takıma çabuk adapte oldu. Birkaç gün aradan sonra ikinci etap kampımız için yeniden Kartepe'de toplanacağız ve orada yapacağımız hazırlık maçları ile takımımızın son durumunu daha iyi görme imkanına sahip olacağız. Transfer için çalışıyoruz. Ligin iddialı ekiplerinden biri olacağımızı herkes görecek. Bu arada camiamızın Ramazan Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim