Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Somaspor için Soma’da yaşayan 7’den 70’e herkesten destek isteyen Somaspor Kulübü yöneticileri, 'Soma sporumuzu gelin hep beraber daha da büyütelim, ayağa kaldıralım, profesyonel liglerde mücadele ettirelim, Somamızı seyircisiyle, tesisleriyle, sahasıyla, devasa büyüklükteki firmalarıyla ve siz çok kıymetli Soma halkıyla birlikte marka bir şehir haline getirelim' şeklinde açıklamalarda bulundular.

Somaspor yönetimi, kulüpleri için Soma’da yaşayan 7’den 70’e ve burada kazanan büyük firmalara birlik ve destek olma çağrısında bulundu. Yönetim tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Saygıdeğer Soma halkı, Somalı kardeşlerimiz, bu şehirde yaşayıp da hayatını bu şehirde idame ettiren, çoluk çocuğunun rızkını Somamızdan temin eden işçisi, emeklisi, memuru, esnafı, çiftçisi, yaşlısı ve genci yaşayan herkesi Somaspor olarak Kulübümüze destek olmaya davet ediyoruz.

Bildiğiniz üzere Soma sporumuz Bölgesel Amatör Lig 9. grupta dört tane Manisa takımının mücadele ettiği 13 takımlı ligde şuanda Manisa takımları içerisinde 2., Lig sıralamasında ise 3. durumdadır. Önümüzde oynanması gereken 10 lig maçı ve toplanması gereken 30 puan var, ligde matematiksel olarak şampiyonluk iddiamız devam etmektedir, şuandaki pozisyonda ilk altı takımdan dört tanesi Manisa takımı olup ligi Manisa takımları içerisinde en kötü ilk iki sırada bitirdiğimiz takdirde ligde kalabiliriz, aksini düşünmek dahi istemiyoruz, eğer ilk ikiye giremezsek ligden düşeriz. Bizler Somaspor yönetimi olarak takımımıza sonsuz güveniyoruz ve ligin sonunda şampiyon olamasak da ligi ikinci sırada bitirip ligde kesin olarak kalmayı ümit ediyoruz. Bu yıl ilk kez futbol branşı dışında Basketbol, Okçuluk, Boks, Vücut Geliştirme branşlarında da çalışmalar başlattık ve elimizden geldiği kadar bütün branşlarda çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz.

Bu sene sizlerin de basından ve yakından takip ettiği üzere en başta Sayın Kaymakamız, Belediye Başkanımız, siyasi partilerin değerli başkanları, sivil toplum örgütleri ile Somaspor çatısı altında oluşan Konsorsiyumu bozmayalım, bu birlik beraberliği Somamız ve Soma sporumuz için uzun yıllar devam ettirip birbirimize sımsıkı sarılalım.

Sezon başından bugüne kadar özellikle Soma Belediyesi, İmbat A.Ş., Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Soma Nakliyeciler Kooperatifi, Mayda Madencilik, Konya Torku A.Ş., Hermaksan A.Ş., Yuta Çalışkan Lojistik, Odak Beton, Işık Petrol gibi firmalardan bir takım destekler aldık, hepsine Soma halkı önünde sonsuz teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını bekliyoruz. Sporcu kardeşlerimize ve personelimize sorumluluklarımızın büyük kısmını yerine getirmiş bulunmaktayız, fakat ligin geri kalan kısmında takımımızı sıralamada istediğimiz yerde tutabilmemiz ve diğer branşlarda da faaliyetlerimizi daha aktif hale getirebilmemiz için siz çok değerli Soma halkından destek istiyoruz.

Somamızın eğlencesi, tek sosyal faaliyeti ve heyecanı olan kulübümüzü gelin hep beraber daha da büyütelim, ayağa kaldıralım, profesyonel liglerde mücadele ettirelim, Somamızı seyircisiyle, tesisleriyle, sahasıyla, devasa büyüklükteki firmalarıyla ve siz çok kıymetli Soma halkıyla birlikte marka bir şehir haline getirelim.

Gelin hep beraber aynı masaya yumruk vuralım, kol kola girelim, tek yürek halinde yürüyelim ve hep birlikte ayağa kalkalım.

Kulübüne sahip çık, zaman birlik olma, el ele tutma zamanı. BAŞKA SOMASPOR YOK…

Kulübümüz hesabına yardımda bulunan şahıslar, firmalar yerel basında, Kulüp Facebook ve Soma Belediyesi resmi sosyal medya sayfalarında kamuoyuyla paylaşılacaktır.

BANKA HESAP NO: GARANTİ BANKASI SOMA ŞUBESİ 637 / 6299508

İBAN NO: TR82 0006 2000 6370 0006 2995 08ç"

Editör: TE Bilisim