DS Automobiles pilotu Vergne, Formula E'nin Misano ayağından 14 puanla ayrıldı DS Automobiles pilotu Vergne, Formula E'nin Misano ayağından 14 puanla ayrıldı
Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Mert Şişmanlar, Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Ümitler Avrupa Kupası’nda 81 kg’da Avrupa 3.sü olarak bronz madalya kazandı.
Judo da tarih yazmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Mert Şişmalar, Avrupa’ya yine imzasını attı. Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen, 31 ülkeden 677 sporcunun mücadele ettiği Ümitler Avrupa Kupası’nda, mücadele eden Mert Şişmanlar,  81 kg’da bronz madalya kazandı. Başarılı sporcumuz Mert Şişmanlar, Macaristan’dan Gergo Vıda’yı, Azerbaycan’dan Orkhan Gulıyev’i, Ukrayna’dan Ivan Yureskul’u ve Moldova’dan Eugen Matveıcıuc’i, İppon (Tam Puan) ile yenerek Avrupa Kupası 3.sü oldu. Aldığı madalyalar ile göğsümüzü kabartan Şişmanlar, bu yıl yapılacak Ümitler Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve Avrupa Gençlik Oyunları Festivali (EYOF) öncesinde yeni madalyalara göz kırptı.  ‘Gurur Duyuyoruz’ Avrupa Kupası’nda başarılı sporcu Mert Şişmanlar’ın ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Judo’da ülkemizi en iyi şekilde temsil eden ve Avrupa Kupası’nda bronz madalya kazanan başarılı kardeşimiz Mert Şişmanlar’ı tebrik ediyorum. Türk Bayrağı’nı Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Avrupa Kupası’nda dalgalandırdığı için gurur duyuyoruz” dedi. ‘Sporcularımız, Dünya’da Ülkemizi En iyi Şekilde Temsil Ediyor’ Şişmanlar’ın önemli başarılar elde etmeye devam edeceğine olan inançlarının tam olduğunu vurgulan Memiş, “Bu yıl yapılacak Ümitler Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve Avrupa Gençlik Oyunları Festivali’nde madalyalar alacağına inanıyorum. Spor Kulübümüzün yetiştirdiği başarılı sporcular ülkemizi dünyada en iyi şekilde temsil ediyor. Bundan sonra da alacağımız madalyalarla bu başarıyı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim