Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!

Türk siyasetçilerinin yıllar geçse de unutulmayan seçim vaatleri derlendi.

Türkiye, 1 Kasım'da yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine hazırlanıyor. Seçimlerde başarı sağlamak isteyen siyasi parti liderleri, seçmenlere birbirinden farklı vaatlerde bulunuyor.

UNUTULMAZ SEÇİM VAATLERİ

Türk siyasetinde her seçim öncesi siyasi parti liderlerinin seçmene sunduğu vaatler de farklı oluyor. Siyasetçilerin yakın tarihte seçmene sunduğu ilginç vaatler unutulmuyor. Siyasi parti liderlerinin bir döneme damgasını vuran vaatleri; Süleyman Demirel: Kim ne veriyorsa beş lira fazlasını vereceğim, ekonomiyi 500 günde düzlüğe çıkaracağım. Bülent Ecevit: Köyler kent olacak. Tansu Çiller: Herkese 2 Anahtar. Herkesi konut ve otomobil sahibi yapacağız. Mesut Yılmaz: Susurluk'u çözeceğiz. Deniz Baykal: 1 milyon işsize iş vereceğiz. Kemal Kılıçdaroğlu: Her dar gelirliye 600 TL maaş vereceğiz. Cem Uzan: Mazot 1 YTL olacak, üniversite sınavı kalkacak. Haydar Baş: Doğuran kadına 15 bin, her ev kadınına 500 TL maaş vereceğim. Asgari ücret 5 bin TL olacak. Besim Tibuk: Ofsaytı kaldıracağım, kale direkleri arasındaki mesafe attıracağım. Nurettin Sözen: Her mahalleye bir çamaşırhane yaptıracağım.

Editör: TE Bilisim