İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ “BEN DAHİL ALTILI MASADAKİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİSİNİ RAHAT BIRAKMAYIN!” İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ “BEN DAHİL ALTILI MASADAKİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİSİNİ RAHAT BIRAKMAYIN!”
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Çözüm Süreci’nin çok vahim bir noktaya geldiğini söyleyerek “bu noktadan sonra yapılması gereken yanlışta ısrar değil, doğruya dönmek, süreci vatandaşı PKK’nın kucağına atmaktan vazgeçmek şeklinde sürdürmek olmalıdır. ” ifadelerini kullandı.
İşte o yazısının bir bölümü:
“Yanlış politikalar sonucu bölge usul usul tek sesli hale getirildi. Bundan sonra bölgenin politik pozisyonu siyaseti yönlendirmek, devlete diz çöktürmek için bir şantaj aracı haline getirilecektir.
Her nevruz Öcalan’ın mesajının okunması, bölgenin lideri olarak takdimi devletin tekliğini aşındırmış, ikili bir yapının ortaya çıkmasına neden olmuştur.
Daha kötüsü HDP ve PKK’nın her talebinin bir insan hakkı gibi meşru kabul edilmesi, devlete kendini müdafaa hakkının bile çok görülmesidir.
Yasa dışı faaliyetlere müdahalede bile devlet belli çevreler tarafından despot, baskıcı, zalim olarak yaftalanmakta, PKK’nın ülkeyi bölme çabaları normal bir faaliyet gibi gösterilmektedir.
 Kısacası ülkeyi rahatlatmak, kan ve göz yaşını durdurmak için başlatılan bir süreç PKK ve uzantılarının istismarı, medyanın PKK üzerinden muhalefetini dile getirmesi yüzünden çok vahim bir noktaya gelip dayanmış bulunuyor.
Bu noktadan sonra yapılması gereken yanlışta ısrar değil, doğruya dönmek, süreci vatandaşı PKK’nın kucağına atmaktan vazgeçmek şeklinde sürdürmek olmalıdır. “

Editör: TE Bilisim