İYİ Parti’nin uyuşturucu ticaretinin siyasi bağlantıları araştırılsın önergesi Meclis’te reddedildi İYİ Parti’nin uyuşturucu ticaretinin siyasi bağlantıları araştırılsın önergesi Meclis’te reddedildi
Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, yaptığı açıklamada, seçimde 137 sandıkta 41 bin 400 seçmenin 37 bin 707´nin oy kullandığını belirtti. Resmi olmayan rakamlara göre 37 bin 707 oyun geçerli, 787 oyun ise geçersiz sayıldığını ifade eden Güvenç, "Biz geçersiz oylarda hata olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle de girişimde bulunduk" dedi. Manisa´da ki sandık sayımlarında 2 milletvekili çıkardıklarını ancak dış ülkelerden gelen oylarla bir milletvekiline düştüklerini belirten İlçe Başkanı Güvenç, “Arada çok az bir fark var. Saruhanlı´da ki 787 oyun geçersiz olması bizi endişelendiriyor bu nedenle de sayılan oyların yeniden incelenmesini istedik. Bugüne kadar itiraz süresi bulunuyor. Sürenin bitiminin ardından seçim kurulu Başkanlığına itiraz dilekçemizi verdik. Biz sonuçtan umutluyuz. 1 olan milletvekili sayımızı 2´ye çıkaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
  • Şehzadeler
  • MHP Şehzadeler ilçe Başkanı Cemal Kutlar, Şehzadeler ilçesinde bin 98 geçersiz oya itiraz ettiklerini bildirdi.
  • Seçimlerin kaderini değiştirilebilecek sonuçların olabileceğini ifade eden Kutlar, ilçede 1098 oya itiraz ettiklerini belirterek bunun yanında da Kocatepe Mahallesi'nde bir sandıkta sahte oy pusulasını bulduklarını bu sandığın da yeniden sayılacağını söyledi.
  • Kutlar, "Manisa'da az bir oyla 1 milletvekilliğini kaybettik. Umarım ki itirazlarım neticesinde Osman Oktay'ı meclise göndereceğiz. Bunun yanında Bedesten'e kurulan sandıklara da itiraz edeceğiz. Çünkü oradaki kameralar aktif olarak bir kaç saat açık kalmış" dedi.
  • Kutlar, yerel seçimlerde de Belediye Başkanlığını az bir oyla AK Parti'ye kaptırdıklarını hatırlattı.
  • mhp_sehzadelerin_ikinci_adayi_kutlar_h7122

Editör: TE Bilisim