MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 1 Kasım seçimlerine yönelik seçim beyannamesini bugün açıklayacak. Toplantıda müzik çalınmayacak.

MHP yönetimi de CHP gibi, şehitlere saygı çerçevesinde, seçim bildirgesi tanıtım toplantısında seçim müziği çalınmaması kararı aldı.

Bahçeli’nin, saat 15.00’te Ankara Arena’da toplanacak yaklaşık 12 bin partiliye yapacağı konuşmada, terörle mücadelede etkin rol oynayan askerlere yönelik vaatleri de açıklaması bekleniyor. Buna göre askerlik sırasında erler sigortalanacak, primi devlet ödeyecek. Askerlik dönüşünde de gençlere iş kurmaları ya da borçlarını ödeyebilmeleri için kredi verilecek. Beyannamede 7 Haziran’daki ekonomik vaatlerin de korunduğu öğrenildi.

ÇÖZÜM SÜRECİ’YLE İLGİLİ SİNEVİZYON GÖSTERİSİ

“Ülkenin geleceği MHP” ve “Ülkenin geleceğine oy ver” sloganları altında hazırlanan beyannamenin tanıtım toplantısında çözüm süreciyle ilgili sinevizyon gösterisi yapılacak. Katılımcılara, çözüm süreciyle ilgili daha önce yapılan açıklamalar ve daha sonra söylenenler görüntülerle desteklenerek anlatılacak, “Biz uyarmıştık, uyarılarımız yerinde çıktı” mesajı verilecek.

3 BÜYÜK İLDE BÖLGE MİTİNGLERİ

İYİ Partili Eryılmaz, “Görevde kaldıkları 20 yılda Türkiye'yi 50 yıl geriye götürdüler” İYİ Partili Eryılmaz, “Görevde kaldıkları 20 yılda Türkiye'yi 50 yıl geriye götürdüler”

Bahçeli’nin miting programı da netleşmeye başladı. Bahçeli, 3 büyük ilde bölge mitingi yapacak. 11 Ekim’de İzmir ile mitinglere başlayacak, 18 Ekim’de İstanbul’da, 25 Ekim’de Ankara’da olacak. Teşkilatlardan gelen talepler doğrultusunda il toplantıları ve ilçe gezileri de yapılacak. Hem sürenin kısıtlı olması hem de kaynak yetersizliğiyle MHP’nin büyük il mitingleri yerine daha çok kapalı salon toplantıları yapabileceği belirtiliyor.

Editör: TE Bilisim