Başkan Altay örnek olan liseli gençle buluştu Başkan Altay örnek olan liseli gençle buluştu
Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan ve Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu’nda oy kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri, sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanmaya giderek vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz da, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük ve ailesiyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu 1122 numaralı sandıkta oy kullandı.
"EN DOĞRU KARARI MİLLET VERECEKTİR"
 Oy kullanmasının ardından açıklama yapan Hasan Eryılmaz,  Türkiye’de kişisel özgürlüklerin arttırılmasının önemine vurgu yaparak , "7 Haziran seçimlerine göre sandığa katılım oranının yüksek olduğu inancındayım biz de bugün geldik ve oyumuzu kullandık. Ülkenin geleceğine oy verdik.  Ülkenin kaderini değiştirecek bir seçim yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi sandığa ve millete olan inancımız tamdır. En doğru kararı millet verecektir" dedi.

Editör: TE Bilisim