Enflasyon rakamları açıklandı! Enflasyon rakamları açıklandı!

Manisa’nın Yunus Emre İlçesi Yeni Mahalle'de yolda yürürken  Volkan Seyyar’ı pompalı tüfekle öldüren kuzeni Tamer Seyyar’ı yaralayan  4 zanlı polisin operasyonları sonrasında yakalandı.

   Volkan Seyyar’ı öldüren Recep Ç., Tamer Seyyar’ı yaralayan Murat A., suç ortakları Mustafa Ö. ve Halit A. Manisa Asayiş Şubesi Ağır Suçlar Birimleri tarafından gizlendikleri mekanlarda ele geçirildi.Polis olayda kullanılan pompalı tüfeği de ele geçirdi.

   Cinayet Masası birimleri önce Tamer Seyyar’ı yaralayan Murat Ardıç ve ona yardım eden Halit A. ele geçirdi.Murat A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken Halit A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 Öte yanda Volkan Seyyar’ı öldüren Recep Ç.ve onun yardımcısı Mustafa Ö. de Manisa Ovasındaki gizlendikleri bağ evinde olayda kullandıkları pompalı tüfekle ele geçirdi.Katil Zanlısı Recep Ç. ve Mustafa Ö., üzerlerine polislerin kullandığı çelik yelek giydirilerek Devlet hastanesindeki sağlık kontrolüne getirildi.Zanlılar olayla ilgili olarak sessizliklerini korurken polise verdikleri ifadelerinde;

Editör: TE Bilisim