Bursa Gemlik'te emek turnuvası başladı Bursa Gemlik'te emek turnuvası başladı

Bu yıl yeniden organize edilen Junior Champions League’de toplam 4 grupta 21 takım şampiyonluk kovalayacak. Son şampiyon Yıldızspor U11 Takımı Manavkuyu, Salihlispor, Balıkesir BBSK ve AYTO Cüneyt Doğruer Spor Kulübü ile rekabete girecek.

Ege’nin ses getiren ve geleneksel hale gelen Junior Champions League yeniden başlıyor. Geçtiğimiz yılın son şampiyonu Yıldızspor U11 Takımı, bu yıl A Grubu’nda mücadele edecek. Bu yıl yeniden organize edilen ligde toplam 4 grupta 21 takım şampiyonluk kovalayacak. İlk müsabakasını deplasmanda Menemen FK ile oynayacak kırmızı-siyahlılar, A Grubu’nda Manavkuyu, Salihlispor, Balıkesir BBSK ve AYTO Cüneyt Doğruer Spor Kulübü ile rekabete girecek.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü U11 Takım Antrenörü Yağız Yıldırım geçen yıldan tecrübe kazanan bir takıma sahip olduğunu belirterek,

“Oyuncularımın gelişimi için bu ligde yer almak istedik. İçeri de ve dışarı da birbirinden zorlu ekiplerle karşılaşacağız. Hedefimiz geçtiğimiz sezon göğüslediğimiz şampiyonluğu oyuncuya değer katarak, iyi oyun oynayarak tekrar kazanmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde devam ettiriyoruz. Menemen FK deplasmanında oynayacağımız ilk hafta maçıyla iyi bir başlangıç hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ