Diken’de yayınlanan habere göre, NOW TV’de Çalar Saat’e katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, miting tarihinin önümüzdeki günlerde netleşeceğini belirtti.

Çalar Saat’te konuşan Özgür Özel seçimin bir yerel seçim olduğunu unutmadığını ama halkın isteklerinin arkasında olacağını söyledi.

Özel’in Çalar saatteki konuşmasında şu konulara deyindi:

“Biz bunun bir yerel seçim olduğunu unutmuyoruz. Millet ‘Sizin birinci parti olmanızı istiyoruz’ dedi. Sen kibrini göstermeyi sürdürürsen, millet erken seçim de ister” ifadelerini kullandı.

"Büyük emekli mitingi yapacağız"

 Ekonomik olarak vatandaşın zorladığını belirten Özel,

“İnsanların cebinde parası yok. İnsanların ‘Bunlarla olmuyor’ demesi erken seçim çağrısından çok daha etkilidir. Ben bir erken seçim çağrısı yapmayacağım. Ama milletimize kulak vermeye devam edeceğiz. Millet erken seçim isterse, ben de “Haydi erken seçim” derim.

Çok yakında bir büyük emekli mitingi yapacağız. Yeri ne olur, ne zaman olur, onu değerlendireceğiz. Ama bizim mitinglerimiz barışçıl mitingler olacak. Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse biz, emeklililerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

STM savaş gemilerini Malezya'da sergileyecek STM savaş gemilerini Malezya'da sergileyecek
Kaynak: HABER MERKEZİ