Manisa’da avukatlık stajını tamamlayan 3 kişi yeminlerini ederek ‘Avukatlık Ruhsatnamesini’ aldı.

Manisa Barosu konferans salonunda yapılan ruhsat törenine Baro Başkanı Ali Arslan ve ruhsatlarını alacak olan Ezgi Kalan, Gizem Özbilen ve Alperen Cihan Çetinkaya’nın yakınları katıldı.

Manisa barosunun güç kazandığını belirten Arslan, “Son 2 aydır yoğun bir şekilde stajlarını tamamlayan arkadaşlarımıza avukatlık ruhsatlarını takdim ediyoruz. Her verdiğimiz ruhsat töreninde Manisa Barosu biraz daha güçleniyor ve biraz daha etkin hale geliyor. Çünkü gelen meslektaşlarımız hem okullarından hem staj döneminde meslektaşlarımızdan gerçekten iyi bir eğitim alarak bu seviyeye geliyorlar” diye konuştu.

Bakan Güler'den haritacılara ziyaret Bakan Güler'den haritacılara ziyaret

 Genç avukatlarla birlikte hukuk savaşının daha da artacağına dikkati çeken Arslan, “Biz onlara bu ruhsatlarını takdim ettikten sonra onlar da bizlerle birlikte hukuk savaşında, gerçek adaletin oluşmasında yan yana olacaklar. Bu seviyeye gelmelerinde en büyük emek onlara en fazla desteği veren ailelerdir. Bu zorlu bir süreç çünkü hukuk fakültesine gelip, o eğitimi bitirip bu aşamaya gelmek uzun bir süreci kapsıyor. Bu süreç içerisinde ailelerin tek beklediği okulu başarılı bir şekilde bitirmek ve bu noktaya kadar gelebilmektir. Bu 3 arkadaşımız da ailelerini mahcup etmediler ve bu seviyeye geldiler” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 3 avukata ‘Avukatlık Ruhsatnamesi’ takdim edildi.

Editör: TE Bilisim