MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kula’da hayvan üreticileri için sulama göleti inşaat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda İncesu Mahallesinde iki adet hayvan sulama göleti inşaatı ile Şeremet ve İbrahimağa Mahallesi arasında bulunan yol, yapılacak asfaltlama çalışmalarına hazır hale getirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula ilçesinde yol yapım ve hayvan sulama göleti inşaatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, İncesu mahallesinde iki adet hayvan sulama göleti olarak tasarlanan göletlerden birinin yapımının tamamlandığını belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, ikinci gölet için çalışmaların devam ettiğini belirterek, hayvancılığın gelişmesi için gerekli tüm adımları attıklarını ve bu tür uygulamaların devam edeceğini dile getirdi. Okkalı, “Kırsal bölgede yaşayan ve hayvan yetiştiren vatandaşlarımızın sıkıntısını çözmek için Büyükşehir Belediyesi olarak hayvan sulama göletlerini hayata geçiriyoruz. Birçok yerde yapımı başlayan hayvan sulama göletleri sayesinde hayvan yetiştiricileri rahat edecek. Aynı zamanda göletlere ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmaması için gerekli yol çalışmalarını da yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Kula’da Yol Sıkıntısı Kalmayacak

Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda Şeremet ve İbrahimağa Mahallelerini birbirine bağlayan yolların uygun koşullara getirilmesi amacıyla yol açma ve düzeltme çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Yakın zamanda asfaltlama çalışmasının yapılacağı yolun asfalt uygulamasına hazır hale getirildiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk, Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi’nin el ele yapacakları hizmetlerle 60 mahalleli büyük bir coğrafya içinde yer alan Kula’nın yakın zamanda tüm sorunlarının çözüleceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim