Yunusemre Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi iş birliği ile Atatürk Kent Park’ta düzenlenen Hıdırellez Şenliği’nde vatandaşlar baharın gelişini kutladı. Hıdırellez şenliğinde Yunusemreliler gönüllerince eğlendi.

Hıdırellez Şenliği Yunusemre’de Kutlandı (1)

Her yıl kutlanan Hıdırellez Bayramı’na Yunusemreli vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi iş birliğiyle Atatürk Kent Park’ta düzenlenen Hıdırellez Şenliği’nde baharın gelişi coşku ile kutlandı.

Hıdırellez Şenliği Yunusemre’de Kutlandı (6)

Göçmen Bandosu’nun birbirinden güzel eserleri çaldığı şenliğe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Eşi Nurcan Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve eşi Serap Balaban, Belediye Başkan Yardımcıları Haydar İzci ve Emine Özge Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 

Hıdırellez Şenliği Yunusemre’de Kutlandı (5)

Halayların çekildiği, oyunların oynandığı etkinlikte Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban vatandaşlar ile sohbet etmeyi hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.

Hıdırellez Şenliği Yunusemre’de Kutlandı (7)

Hıdırellez Şenliği Yunusemre’de Kutlandı (2)

Zeyrek, Kiraz Pazarı’nı ziyaret etti Zeyrek, Kiraz Pazarı’nı ziyaret etti

Hıdırellez Şenliği Yunusemre’de Kutlandı (3)

Kaynak: HABER MERKEZİ