MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, ‘Red Kit ve Daltonlar’ adlı tiyatro oyununu Manisalı çocuklarla buluşturdu. Dostları Düldül ve Rin Tin Tin ile Dalton kardeşlerin peşine düşen Red Kit’in maceralarının anlatıldığı oyun, küçük izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Manisalı çocuklara keyifli bir hafta sonu geçirtmek amacıyla ‘Red Kit ve Daltonlar’ adlı çocuk oyununu sergiledi. Şehir Tiyatrosu oyuncularından Name Katlan Sofu ve Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazdığı, Harun Ovagülü’nün yönettiği oyunda, Red Kit’in, dostları Düldül ve Rin Tin Tin ile birlikte çocukların oyuncaklarını çalarak savaş çıkartmaya çalışan Dalton kardeşleri yakalamak için eğlenceli bir yolculuğa çıkması eğlenceli bir dille anlatılıyor. Oyun, minik izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Çocukların eğlenceli bir hafta sonu geçirmeleri için sahnelenen oyunun, 24 ve 31 Ocak tarihlerinde Şehir Tiyatrosu’nda tekrar sahneleneceği belirtildi.

Manisalılar farklı ülkelerin danslarıyla eğlendi Manisalılar farklı ülkelerin danslarıyla eğlendi

670Çocuklara RED-KİT İle Keyifli Bir Haftasonu (1) 670Çocuklara RED-KİT İle Keyifli Bir Haftasonu (3) 670Çocuklara RED-KİT İle Keyifli Bir Haftasonu (4) 670Çocuklara RED-KİT İle Keyifli Bir Haftasonu (7) 670Çocuklara RED-KİT İle Keyifli Bir Haftasonu (8) 670Çocuklara RED-KİT İle Keyifli Bir Haftasonu (9) 670Çocuklara RED-KİT İle Keyifli Bir Haftasonu (10) 670Çocuklara RED-KİT İle Keyifli Bir Haftasonu (11) 670Çocuklara RED-KİT İle Keyifli Bir Haftasonu (12) 670Çocuklara RED-KİT İle Keyifli Bir Haftasonu (13)

Editör: TE Bilisim