Esnaf’tan Başkan Ergün’e Hizmet Teşekkürü

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin esnafın talepleri doğrultusunda Havuzlu Çarşı’da yaptığı çalışmalar ötürü mutluluk duyan çarşı esnafı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Çarşı esnafı adına konuşan Doğan Göde, “3 yıldan bu yana çarşımızda yaptığınız çalışmalar net bir şekilde görülüyor. Bunu görmemek için kör olmak gerekir. Bundan sonraki yapılacak çalışmalarda da bize de ne görev düşüyorsa emrinizdeyiz” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Havuzlu Çarşı esnafından gelen talep üzerine kış aylarında yaşanan yağışlardan dükkânlara su sızıntısının yaşanmaması amacıyla yürütülen çalışmalar esnafın yüzünü güldürdü. Çalışmalardan memnun kalan çarşı esnaflarından Doğan Göde, Muharrem Uzunlar, Hatice Mertcan, Muzaffer çakmak, Kadir Çalışkan, Cezmi Tunceli ve Abdullah Özaltın Havuzlu Çarşı esnafları adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu da hazır bulundu.

Manisa’nın her yerine hizmet yaptınız

Ziyarette çarşı esnafı adına konuşan Doğan Göde, “3 yıldan bu yana çarşımızda yaptığınız çalışmalar net bir şekilde görülüyor. Bunu görmemek için kör olmak gerekir. Sadece bu çarşımıza değil, Manisa’nın her yerine hizmet yaptınız. En ufak bir şikayette hemen müdahil olarak konuya el atıyorsunuz. Bu bütün esnafımızı ve vatandaşları mutlu ediyor. Sizi bu çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyoruz. Bundan sonraki yapacağınız çalışmalarda da size ve ekibinize başarılar diliyoruz. Yapılacak olan çalışmalarda bize de ne görev düşüyorsa sizin emrinizdeyiz. Arkadaşlarımız sizden memnun olduğu için bugün buradayız. Bugün yerin dar olacağını düşünerek 7 kişi geldik. Ancak en yakın zamanda sizi çarşımıza kahvaltıya bekliyoruz” diye konuştu.

Manisa yaşayan bir şehir haline geldi

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Manisa halkı ve Manisa esnafına daha iyi hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Manisa artık daha yaşanan bir şehir haline geldi. Manisa’nın bu hale gelmesi beni son derece mutlu ediyor. Esnafımız ve halkımız için bundan sonraki süreçte de en güzel çalışmaları yerine getireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim