MANİSA Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Demiryolları ve İstasyonlarımız’ adlı resim sergisi düzenlendi. Serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

'Fatih Kulesi'nin cihannüması ortaya çıktı 'Fatih Kulesi'nin cihannüması ortaya çıktı

Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Demiryolları ve İstasyonlarımız’ adlı resim sergisinin açılışı Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. İzmir Amatör Fotoğrafçılar Derneği işbirliğiyle düzenlenen resim sergisine Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Kültür Merkezi Sorumlusu Arzu Çipiloğlu ve İzmir Amatör Fotoğrafçılar Derneği üyeleri katıldı. Resim sergisinde TCDD’nin 158. yıldönümünde, tarihi mimarisi ile demiryolları ve istasyonlarımızdan kesitler sunuldu. Sergideki resimleri tek tek inceleyen Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, sergilenen resimlerde emeği geçen herkese teşekkür etti. ‘Demiryolları ve İstasyonlarımız’ adlı resim sergisinin 16 Ocak tarihine kadar açık olacağı belirtildi.

670Demiryolları ve İstasyonlarımız Resim Sergisi Açıldı (2) 670Demiryolları ve İstasyonlarımız Resim Sergisi Açıldı (3) 670Demiryolları ve İstasyonlarımız Resim Sergisi Açıldı (4) 670Demiryolları ve İstasyonlarımız Resim Sergisi Açıldı (5) 670Demiryolları ve İstasyonlarımız Resim Sergisi Açıldı (7) 670Demiryolları ve İstasyonlarımız Resim Sergisi Açıldı (9)

Editör: TE Bilisim