MANİSA'da Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun 130 öğrencisi mezun oldu. Sağlık hizmetlerinin her geçen gün iş bulma olasılığı artan bir bölüm olduğunu ifade eden CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, öğrencilerin bu bölümden mezun olmanın ayrılacağını yaşadığını dile getirdi. 

CBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2013-2014 eğitim öğretim döneminde 130 öğrencisini mezun etti. Mezun olan öğrenciler için Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet törenine CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, CBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Var, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ece Onur, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ece Onur, mezun olan öğrencilerin iş bulma olanaklarının her geçen gün arttığını dile getirdi. Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ise, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerin pratik eğitim imkanı bulduğunu belirterek, "Üniversitemiz Ege'nin yükselen üniversiteleri arasında. Artık üniversitemizin diplomaları son derece değerli ve itibarlı. Öğrencilerimiz böyle bir üniversiteden mezun olmanın ayrılacağını mutlaka taşıyacak. Sağlık hizmetlerinde her geçen gün iş olanakları da artıyor" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Emin Limoncu öğrencilere meslek andını okuttu. Ardından ise dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Editör: TE Bilisim