Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yağlı güreş sezonunun açılacağı Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali öncesi protokol ziyaretlerini sürdürürken; festivali izlemek isteyen vatandaşlar için ücretsiz seferler düzenleyeceklerini duyurdu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bu yıl 9 Nisan’da gerçekleştirilecek Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali öncesi Güreş Ağası Murat Coşkun ile Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Birinci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, Manisa İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Özcan ve Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'i ziyaret ederek yağlı güreşin simgesi olan kırmızı dipli mum eşliğinde festivale davet etti.  Tüm güreşseverleri Ortaköy Mesire Alanı’nda bu yıl 2.sini düzenleyecekleri festivale beklediklerini kaydeden Başkan Çerçi, güreş müsabakalarını izlemek isteyenler için ücretsiz seferler düzenleneceğini duyurdu. Araçların servis güzergahlarını gösteren haritalara www.yunusemre.bel.tr adresinden de ulaşabilecek.

Saat 09.00, 09.45, 10.30, 11.15, 12.00, 12.45 saatlerinde 2 hat üzerinden ücretsiz seferlerin  güzergahları ise şu şekilde: 

Hat 1: Manisa Devlet Hastanesi, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Alaybey Zabıta Noktası, Manisa Valiliği, Ulupark, Sultan Cami, Kırmızı Köprü, Hacı Yahya Cami, Şeyh Fenari Cami,  Moris Şinasi Çocuk Hastanesi, Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Lale Meydanı, Balık Keyfi, Tarzan Bulvarı, Doktorlar Sitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Yerleşkesi önü, Ortaköy 

Hat 2: Kültür Sitesi, Manisa Lisesi Kavşağı, Ticaret Lisesi Kavşağı, Eski Otogar Kavşağı, Barbaros Kavşağı, Barbaros Karakolu, Yunusemre Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Kültür ve Taziye Evi, Muradiye İstasyonu, Muradiye Pazaryeri, Yunusemre Belediyesi Muradiye Ek Hizmet Binası, Bağyolu, Ortaköy

Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında

Editör: TE Bilisim