BAŞKAN ERYILMAZ, “GENÇLERİ HEM İŞSİZ HEM DE BORÇLU BIRAKIYORLAR!” BAŞKAN ERYILMAZ, “GENÇLERİ HEM İŞSİZ HEM DE BORÇLU BIRAKIYORLAR!”

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde bu sabah saat 10.00 da  duyarlı bir vatandaşın ihbarı üzerine olası bir facia önledi. Turgutlu Cumhuriyet Mahallesi Şehit Bülent İlhan sokak üzerindeki apartmanın alt katında işyeri bulunan Nadir Sarı binanın girişinde bulunan doğalgaz vanasından koku gelmesi üzerine “kaçak “olduğunun farkına vardı.

  Hemen 187 Doğalgaz Acil ekipleri ile polise  haber veren Nadir Sarı çavre sakinlerini de uyardı.Yolu trafiğe kapattı. Olay yerine kısa sürede gelen emniyet güçleri işyeri ve yol üzerinde önlem aldı. Olay yerine gelen doğalgaz ekipleri kısa sürede kaçak olan vanayı tamir ederek olayın daha da büyümesine engel oldu.

 Cumhuriyet Mahallesi Şehit Bülent İlhan Sokak 10’nolu apartmanda olay anında kimsenin olmaması da ekiplere rahat bir nefes aldırdı. Duyarlı vatandaş Nadir Sarı yaptığı açıklamada “sabah işyerime geldiğimde tuhaf bir koku hissettim. Çevreye baktığımda kapının girişinde bulunan doğalgaz hattından kaçak olduğunu sezdim. Vatandaşlık görevi olarak hemen Emniyet güçlerine ve 187 doğalgaz acil ekiplerine haber verdim. Onlarda kısa sürede olay yerinde gerekli önlemleri aldı. Olası bir faciayı önlemek beni mutlu etti.”dedi.

Editör: TE Bilisim