MANİSA Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Benimle Delirir Misin? adlı tiyatro oyununu Manisalı sanatseverlerle buluşturdu. Oyundan elde edilen gelir, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi gereği Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne aktarıldı.

Manisalılar Norm Ender konserinde eğlendi Manisalılar Norm Ender konserinde eğlendi

Necmi Yapıcı ve Mehtap Bayri’nin rol aldığı ‘Benimle Delirir Misin?’ adlı iki perdelik tiyatro oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Manisalı sanatseverlerle buluştu. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenen oyunu Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve eşi Alparslan Ustamehmetoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ümit Taydaş ve çok sayıda manisalı tiyatro sever izledi. Mine Artu’nun yazdığı Necmi Yapıcı’nın yönettiği iki perdelik oyunda, Evlilik seremonisinden, delilik boyutuna ulaşan bir ilişkinin trajikomik süreci ve birbirlerine aşık olan çiftin kavgaları ve sürtüşmelerini sahneye taşıyan oyun, seyircinin de oyuna katılımıyla kahkahalarla izlendi. Oyun gerek usta oyuncular Necmi Yapıcı ve Mehtap Bayri’nin performanslarıyla, gerek konusu ile manisalı tiyatro severlerin beğenisini kazandı. 

Oyunun geliri Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne

Tiyatro oyunundan elde edilen gelir, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi gereği, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne aktarıldı. Oyunun sonunda oyuncular tarafından sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu oyuncuları performansları nedeniyle kutlayarak, manisa’ya özgü ürünlerin bulunduğu hediye paketi ve çiçek takdim etti.

Benimle Delirir Misin Güldürdü (1) Benimle Delirir Misin Güldürdü (2) Benimle Delirir Misin Güldürdü (3) Benimle Delirir Misin Güldürdü (4) Benimle Delirir Misin Güldürdü (5) Benimle Delirir Misin Güldürdü (6) Benimle Delirir Misin Güldürdü (7) Benimle Delirir Misin Güldürdü (9) Benimle Delirir Misin Güldürdü (10) Benimle Delirir Misin Güldürdü (11)

Editör: TE Bilisim