Yaşın ilerlemesi ile yüz kısmında belirli kırışıklıklar ve sarkmalar oluşmaktadır. Bu gibi bir durumdan şikayetçi olan kişiler, ameliyatsız yüz germe ile genç bir görünüme kavuşmaktadır. Sizde daha genç bir görünüm için ameliyatsız yüz germe işlemini tercih edebilirsiniz.

Ameliyatsız Yüz Germe Nedir?

Cerrahi müdahale olmadan genellikle lazer, ultrason ve radyofrekans gibi teknikler ile cildin sıkılaşmasını sağlayan işleme ameliyatsız yüz germe denmektedir. Bu yöntem ile kolajen üretimi arttırılarak cildin eski esnekliğine kavuşması sağlanır. Bu şekilde cilt eskisi gibi esnek ve düz bir şekle gelmektedir.

Ameliyatsız Yüz Germe Kimlere Uygulanır?

Bu işlemi yaptırmak isteyen kişilerin genel olarak bazı özellikleri taşıması gerekir. Bu özellikler ile ilgili genel bir sıralama yapacak olursak;

1.      Herhangi bir kronik rahatsızlığı olmamalı,

2.      18 yaşını geçmiş ve belirgin kırışıklıklara sahip olmalı,

3.      Yaş alma ile birlikte yüzünde sarkmalar oluşan kişiler, ameliyatsız yüz germe işlemi yaptırabilir,

4.      Yüzünde açık yara olmamalı,

5.      Kesin olarak kırışıklığı ve sarkığı olmalı.

Bu kriterlere sahip olan kişiler kolay bir şekilde karın germe ameliyatı olabilmektedir. Kriterler, hekimden hekime göre değişiklik göstermektedir.

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

Birçok ameliyatsız yüz germe yöntemi bulunmaktadır. Fransız askısı, altın iğne, fraksiyonel, HİFU, Fotona, gençlik aşısı, dolgu, botoks ve lazer, ameliyatsız yüz germe yöntemlerinden sadece birkaçıdır. Birçok yöntem ile ameliyatsız gençleşme sağlayabilirsiniz.

Karın Germe Ameliyatı Nedir?

Göbek ve karın bölgesinde oluşan deri sarkmaları, egzersizler ve diyetler ile giderilmeyen yağlanmalar için karın germe ameliyatı kullanılmaktadır. Hamilelik, sezeryan ve sürekli kilo alıp vermeye bağlı olarak oluşan sarkıklar, çatlaklar ve yağlanmalar, bu yöntem sayesinde kolayca giderilmektedir.

Genellikle yüksek kilolardan düşen ve hamilelikten sonra çatlakları gitmeyen kişiler bu yöntemi tercih etmektedir.

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır? Kimlere Uygulanır?

Karın bölgesindeki tüm egzersiz ve diyetlere rağmen giderilmeyen fazlalıkları bulunan kadınlar ve erkekler, karın germe ameliyatı olabilmektedir. Vücudu herhangi bir nedenle deformasyona uğramış olan kişiler, bu işlem ile eski hallerine ve eski esnek karın bölgesine kavuşabilmektedir.

Bel çizgisini netleştiren ve ameliyat öncesine oranla daha düz bir karın imkanı sunan bu işlem, pubik bölgenin hemen üzerinden ve göbek deliğinin altından atılan bir kesi ile gerçekleşmektedir. Sezeryan çizgisinden daha uzun olan karın germe ameliyatı çizgisi, bu işlemin yapılması için yeterlidir.

Karın Germe Ameliyatı İyileşme Süreci

Ameliyat sonrasındaki iyileşme süreci, kişinin vücut yapısına ve yaşam kalitesine bağlıdır. Hastanede kalma süresi, birkaç saatten birkaç güne kadar değişiklik göstermektedir. İlk günlerde ağrı oluşması oldukça normaldir.

1 hafta sonra yeterince düz bir duruş beklenmese de yürümeye başlamak oldukça önemlidir. Eski formunuza daha hızlı kavuşmak için en kısa sürede fiziksel aktivitelerine başlamanız oldukça önemlidir.

Liposuction ile Fit Bir Görünüme Kavuşun Liposuction ile Fit Bir Görünüme Kavuşun

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın germe oldukça sık yapılan bir işlemdir ve kişilere göre işlemin teknikleri değişiklik göstermektedir. Teknikler, karın germe ameliyatı fiyatları için oldukça önemlidir ve fiyatı belirlerler.

Bunun yanı sıra işlemi gerçekleştirecek hekimde oldukça önemlidir. Alanında uzman ve iyi bir geçmişe sahip olan hekimler, karın germe fiyatları açısından farklıdır. Hekimden hekime göre fiyatlar değişiklik göstermektedir.

Bunun yanı sıra işlemi yaptırmak istediğiniz kliniğin imkanları da sizin için oldukça önemlidir. Klinikten kliniğe göre karın germe ameliyatı fiyatları değişiklik göstermektedir. Net bir fiyat bilgisi için ilk olarak işlemi yaptırmak istediğiniz kliniği seçmeniz gerekir.

Editör: Deniz Güner