Yudum Egemden ve Tohum Derneği, yabani zeytin ağaçlarını ekonomiye kazandırıyor Yudum Egemden ve Tohum Derneği, yabani zeytin ağaçlarını ekonomiye kazandırıyor
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda belediye işçilerini taşıyan otobüs ile tankerin kafa kafaya çarpışması sonucu 22 işçi yaralandı.
  Edinilen bilgiye göre, kaza akşam saatlerinde Kemalpaşa ilçesindeki Ören Mahallesi ve Armutlu Mahallesi arasındaki kara yolunda meydana geldi. Kemalpaşa Belediyesi’nde görevli işçileri taşıyan resmi plakalı otobüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolun etkisiyle karşı yönden gelen tanker ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada tam bir can pazarı yaşandı. İlk belirlemelere göre otobüs içerisindeki işçilerden 22’si yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine ambulanslar, kaza kırım ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı işçilere ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İşçiler, müdahalelerinin ardından Kemalpaşa ve Turgutlu’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
 -YARALILAR TURGUTLU’YA GETİRİLDİ-
Turgutlu Devlet Hastanesine yaklaşık 10 yaralı getirilirken tedavilerine başladı. Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sabri Taşçıoğlu’da hastaneye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı.
 Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim