BAŞKAN ERYILMAZ, “GENÇLERİ HEM İŞSİZ HEM DE BORÇLU BIRAKIYORLAR!” BAŞKAN ERYILMAZ, “GENÇLERİ HEM İŞSİZ HEM DE BORÇLU BIRAKIYORLAR!”
Akhisar’da bugün saat 11.30 sıralarında meydana gelen tren kazasında bir kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre bugün saat 11.30 sıralarında Ankara’dan İzmir istikametine gitmekte olan tren Akhisar’ın Bölge Trafik karşısında henüz kimliği belirlenemeyen 50-60 yaşlarında bir kişiye çarptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen şahıs yaşam mücadelesini kaybetti. Ölen şahsın üzerinde kimliğin bulunmaması sonucunda kimlik tespit çalışması başlatıldı.Kaza ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
esh_2449853
 
  Tren kazasında ölen kişinin kimliği belli oldu!
Eski Tekel depolarının bulunduğu alanda Bölge Trafik Müdürlüğü karşısında Balıkesir istikametinden İzmir istikametine gitmek olan trenin çarpması sonucu hayatını kaybeden adamın kimliği belli oldu.
Hayatını devam ettirmek için pet şişe toplayan İmam Güler(72), ekmek parası için canından oldu. Pet şişe toplamak için tren yolunda olduğu tahmin edilen 72 yaşındaki Güler, olay yerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Güler´in cenazesi Büyükşehir Belediyesi Cenaze ekiplerince kaldırıldı.
1346005869330

Editör: TE Bilisim