Manisa'da daha önce ayrı yaşadığı eşini vuran İlhan C. bugün de Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde eski eşinin sevgilisini vurdu.

Şehzadeler İlçesi Adakale Mahallesi'nde önceki haftalarda ayrı yaşadığı eşini bacağından pompalı tüfekle vurarak ağır yaralayan ve firari olan İlhan C., öğlen saatlerinde de eşinin sevgilisi  Othman H.'yi hastane bahçesinde vurdu.

Eski eşini vurduktan sonra kayıplara karışan İlhan C., hırsını alamayarak ilk olayda kullandığı pompalı tüfeğe benzer bir tüfeğiyle yine bir kişinin hayatını yıkmak istedi. Edinilen bilgilere göre hastanede yatan sevgilisi Pınar C. için hastane kantininde alışveriş yapan Othman H., İlhan C.'nin kendisine ateş etmesiyle bir anda yere yığıldı. İlhan C. olay yerine silahını atıp kaçarken Othman H. hastane acil servisine kaldırıldı.

Polis, firari İlhan C.'nin peşine düşerken hastanede yatan Pınar C.'nin yanında polis koruması olduğu için saldırıya uğramaktan son anda kurtulduğu öğrenildi.

Olayın geçmişi

18 Ocak günü Pınar C. (33) ile yaklaşık 8 aydır ayrı yaşadığı kocası İlhan C. (35) Adakale Mahallesi'nde sokakta karşılaşmış eşinin yanında Irak uyruklu Othman H. isimli bir erkeği gören İlhan C, yanında bulunan pompalı tüfekle Pınar C'ye ateş etmişti. Othman H'yi de tüfeğin dipçiğiyle darp eden İlhan C, olay yerinden kaçmıştı.

Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı

Editör: TE Bilisim